Peuterdans


Beweegt uw kind direct als de muziek aan gaat? Danst uw peuter al de sterren van de hemel? In deze les leert uw kind spelenderwijs een aantal bewegingen: de beginselen van dans. We dansen steeds op verschillende soorten muziek die aansluiten bij de kids. Uw kind laat de fantasie helemaal de vrije loop. Peuters leren hier om samen met andere kinderen te dansen. Ziet u ze al genieten in de zaal?

U kunt op vrijdag inlopen vanaf 10.15 uur,

U voelt zich meteen thuis in onze gezellige bar en danszaal. De zalen zijn uitgerust met spiegels, balletbarre en discobol. Uw peuter went snel aan de omgeving door het aanwezige speelgoed en de zachte muziek op de achtergrond. U bent welkom aan de bar voor koffie of thee.

U ervaart plezier voor twee!

In de lessen leren peuters bewegen met papa, mama, opa, oma of een andere begeleider. Dat gebeurt op een luchtige, speelse en fantasievolle manier. U en uw kind genieten allebei. U maakt actief deel uit van de wondere wereld van uw kind. Samen ontdekken jullie veel bewegingsmogelijkheden. En de docent besteedt aandacht aan de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. 

Geniet van een gratis proefles

We bouwen de lessen op volgens een vaste structuur. U kunt dus altijd instappen (maar vraag eerst een proefles aan). Deze les is een voorbereiding op de Algemene Dansvorming van zaterdagochtend om 9:30 uur. Welkom!

Dag Tijd Doelgroep
Vrijdag 10:30-11:15  2-3 jaar met 1 volwassene