Veelgestelde vragen


Welke kleding trek ik aan? Wat moet ik meenemen naar een proefles?

Je bent welkom in een legging, joggingbroek, T-shirt, top, sokken, dancesneakers of balletschoenen. Denk ook aan je gevulde bidon en handdoek.

 

Wanneer start de betaling?

Je betaalt je dansles(sen) een week na het volgen van de gratis proefles. Vraag je een proefles aan? Dan ontvang je van ons een uitnodiging per e-mail. Daarin vragen we je om het invullen van een aantal gegevens. Stuur je de e-mail aan ons terug? Dan ontvang je van ons een e-mail over de betaling.

 

Wanneer stopt de betaling?

Je kunt alleen opzeggen per e-mail. Vanaf dat moment stopt de betaling. My Motion informeert je hierover.

 

Moet ik me steeds opnieuw inschrijven?

Nee, jouw inschrijving loopt door totdat je opzegt per e-mail.

 

Waarom moet ik doorbetalen als ik niet heb opgezegd via de e-mail?

Totdat je je les opzegt, reserveren wij een plek in de dansles. Zo ben je verzekerd van een plaats in je favoriete dansles. Ook weet je zeker dat de groep niet overvol zal raken.

 

Waarom kent My Motion geen restitutie?

Omdat wij een plaats voor jou reserveren in de les. Bij genoeg deelnemers start de dansles.

 

Waarom krijg ik geen geld terug als ik een paar weken niet naar dansles kan komen?

Omdat wij een plaats voor jou reserveren in de les. Bij genoeg deelnemers start de dansles. Jij (of je kind) kan de gemiste lessen inhalen op een ander tijdstip. Kijk op het lesrooster of wij een passende dansles aanbieden.

 

Moet ik verplicht deelnemen aan een voorstelling of eindshow?

Nee. Je treedt alleen op als je het leuk vindt. We werken in de lessen echter wel naar een voorstelling toe. Je blijft welkom in de les. Ook zonder vaste plaats bij de voorstelling.

 

Moet ik meebetalen aan onkosten voor een voorstelling?

Ja. Je dansgroep kan voor een speciale outfit kiezen om op te treden. Je betaalt in dat geval een bijdrage voor de aanschaf van je eigen kleding. De kleding blijft jouw eigendom.

 

Waarom moet ik als deelnemer entree betalen voor een voorstelling?

Je betaalt entree als je een plaats bezet in de zaal tijdens de voorstelling. My Motion kan alleen de zaalhuur, licht en geluid uit de entreegelden bekostigen. Bedankt voor je bijdrage.

 

Moet een baby of kleine dreumes op schoot ook entree betalen?

Ja. Wij mogen slechts een maximaal aantal mensen in de zaal verwelkomen op last van de brandweer. Dus ieder mens telt: baby of volwassene. My Motion stelt veiligheid voorop.  Alleen uit de entreegelden kan My Motion een voorstelling bekostigen. Bedankt voor je begrip.

 

Moet ik eten en drinken meenemen als ik ga optreden bij een voorstelling?

Ja. Leerlingen zorgen zelf voor hun eten. Op ieder moment van de dag. Neem gerust een paar boterhammen mee. My Motion zorgt voor limonade of water in de kleedkamer. Drink jij (of je kind) liever iets anders? Neem dat dan zelf mee naar de kleedkamer. Succes met optreden!